SCHIPHOL TAXI

Purmerend Schiphol Taxi staat al jaren klaar heel Purmerend en omgeving. Wij rijden voor een vaste lage bedrag van en naar Schiphol. Purmerend Schiphol Taxi zorgt er altijd voor dat er een taxi beschikbaar is voor u. Rij mee en ervaar het comfort en goede service die wij u bieden. bel 0299 23 51 11 of reserveer eenvoudig een taxi online.

Purmerend Schiphol

Online Schiphol Taxi reserveren

Reserveer makkelijk online een Purmerend Schiphol Taxi vanuit de regio. Wij rijden uitsluitend met vaste lage prijzen. Een taxi op rekening is ook mogelijk. Ideaal voor als u zakelijk op reis gaat.
Purmerend Schiphol

Comfortabel op reis met Purmerend Schiphol Taxi

Comfortabel en veilig op reis met Purmerend Schiphol Taxi. Online reserveren geeft u de mogelijkheid om zelfstandig de ritten te wijzigen of te annuleren zonder te bellen of mailen naar onze centrale.

Purmerend Schiphol

Purmerend Schiphol Taxi staat altijd voor u klaar!

Ook in de vroege uurtjes staat Purmerend Schiphol Taxi voor u klaar. Wij rijden 24/7 naar elke luchthaven in Nederland. Ook dan betaalt u niet meer dan onze vaste lage prijzen! Bel naar 0299 23 51 11 voor informatie of reserveren.

TAXI NAAR SCHIPHOL VANUIT PURMEREND

Taxi Purmerend Schiphol staat voor comfort, veiligheid en vaste lage prijs garantie. Bij ons betaalt u altijd een vaste lage prijs die bij u bekend is vanaf de reservering. Vanuit Purmerend is de vanaf prijs €59. Wilt u een stationwagen dan betaalt u €69 en voor een busje betaalt u €79. Ga onbezorgd naar Schiphol en reserveer een taxi naar Schiphol bij Taxi Purmerend Schiphol.

Taxi Vanaf Schiphol?

De service naar Schiphol bieden wij ook weer terug naar Purmerend. Voor de zelfde prijs! U betaalt niet extra voor een retourrit. Altijd een vaste lage prijs naar huis vanuit Schiphol.  U wordt door Taxi Purmerend Schiphol opgehaald bij de vertrekhal van Schiphol. U hoeft niet te zoeken naar de taxi. De Chauffeur vertelt u duidelijk waar hij gaat wachten op u. U kunt dan direct en zonder te zoeken naar de taxi toe lopen.

Taxi Purmerend Schiphol

Bij Taxi Purmerend Schiphol bent u altijd verzekerd van een taxi rit naar Schiphol. Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar. Wilt u met spoed een taxi? wij regelen het. Taxi Purmerend Schiphol verkoopt geen nee en zorgt altijd dat er een taxi beschikbaar is voor heel Purmerend.

Betaalmogelijkheden van Taxi Purmerend

U kunt bij ons betalen met pin, creditcard, op factuur of gewoon contant. Na elke rit kunt u een kwitantie krijgen zodat u uw zakelijke rit weer kan declareren. Wilt u per factuur betalen dan is dat ook mogelijk. Neem contact met ons op via de mail dan kunnen wij dat voor u in orde maken. Ons email adres is: Info@taxistraider.nl