Taxi De Rijp Schiphol 64,-

Taxi De Rijp Schiphol nodig? Onze centrale is 24 uur 7 dagen per week bereikbaar voor een vaste prijs van/naar Schiphol, onze tarieven zijn tot 50% goedkoper dan een normale taxirit.

Bent u op zoek naar kwalitatief taxibedrijf voor uw taxi om naar Schiphol te gaan. Taxi De Rijp Schiphol Service is jarenlang het taxibedrijf voor u vervoer van/naar Schiphol. Onze vakbekwame chauffeurs die al jarenlang ervaring hebben in deze branche kunnen u veilig brengen naar de luchthaven. Gaat u voor een zakenreis of even heerlijk tussen uit op vakantie, laat u dan brengen door één van onze comfortabele taxi’s.

Goedkoop parkeren op Schiphol is tegenwoordig niet meer mogelijk. Laat daarom lekker uw auto thuis staan en ervaar het gemak en goede service van Taxi De Rijp Schiphol. Van deur tot deur voor een vaste lage prijs. kijk niet verder en reserveer online of bel 0299 23 51 11. U moet minimaal 2,5 uur van te voren voor op Schiphol zijn. Met Taxi De Rijp Schiphol gaat dat zeker lukken.

Waarom Taxi De Rijp Schiphol?

√ Online Taxi Reserveren
√ Vaste prijzen
√ Ervaren Chauffeurs
√ Pin & Creditcard
√ Goedkope Schiphol taxi

 

 

Vaste prijzen van/naar Schiphol.

 Wij vervoeren u vanuit De Rijp tegen een vaste prijs van €64 naar Schiphol. Het is geen deeltaxi. Het is een privé taxi voor u en uw medereizigers.. 
Een taxi van Schiphol naar De Rijp kunt u ook bij ons reserveren tegen de vaste prijs van €64. Die prijs geldt de hele dag. Wij hanteren geen nachttarieven zoals andere taxi bedrijven wel doen.

De goedkoopste Schiphol taxi

 Wij zijn de goedkoopste Taxi De Rijp Schiphol in de omgeving die 24 uur per dag bereikbaar is om u te brengen naar Schiphol. U kunt de Schiphol taxi rit telefonisch reserveren via 0299 23 51 11 of online via het online reserveringsformulier. U ontvangt gelijk een bevestiging in uw email-inbox en de rit word automatisch in onze ritagenda gezet.

Ophaal-procedure Schiphol

  1. Reserveer een retourrit en geef de vluchtgegevens door van de terug vlucht.
  2. Bel nadat u het vliegtuig bent uitgestapt naar 0299 23 51 11. Haal uw bagage op en loop daarna naar de vertrekhal.
  3. De chauffeur die u komt ophalen neemt dan contact met u op. (Graag uw telefoon in de gaten houden).

Tarieven vanuit overige steden

Purmerend €64
Middelie      €64
Katwoude.   €54
Warder         €64

Taxi Reserveren
Taxi De Rijp Schiphol
Taxi De Rijp Schiphol rijdt voor voordelige tarieven naar alle luchthavens in Nederland. Ook rijden wij voor vaste tarieven naar Amsterdam of andere steden. Bel daarvoor naar de centrale. Alle prijzen zijn bij u van te voren bekend. U zult nooit meer voor een onaangename verassing komen te staan. Eerlijke prijzen met vaste prijs garantie!